Érjen el még több ügyfelet Black Friday alkalmából akár egész hónapban! 

black-friday-poszt-story-boritokep-keszites-grafikai-tervezes-zeusweb-poszt

Miért hasznos a Black Friday?

A Black Friday-t szinte már mindenki ismeri, sőt sokan készülnek is rá. 

Ha előtte szeretnének valamit beszerezni, megvásárolni, legyen az termék vagy szolgáltatás, sokan megvárják vele a Black Friday-t, hátha lehetőségük lesz olcsóbban vásárolni. Így nem is kérdés, hogy miért kötelező kihasználni a Black Friday-t a vállalkozások, cégek, webshopok számára, rengeteg új ügyfelet, vásárlót lehet ilyenkor szerezni, de csak ha jó a tartalom és a termék/szolgáltatás is!

Mikor van Black Friday?

Hivatalosan a Black Friday november 26. (péntek), de ilyenkor egész hónapban kedvezményekes ajánlatokat szoktak kiírni a vállalkozások, webshopok.

Hogyan készüljek rá?

Mi elkészítjük Önnek a megfelelő kreatívokat akár landing oldallal is, keresőoptimalizálással, hirdetéssel is!

Mire jó egy Landing oldal?

A Landing oldal egy olyan 1 oldalas weboldal, vagy weboldal egy aloldala, ahol egy bizonyos konverziót (célt) szeretnénk elérni. Legyen az csak egy feliratkozás hírlevélre, kapcsolatfelvétel vagy akár egy termék, szolgáltatás értékesítése.

Egy megfelelően elkészített és keresőoptimalizált Landing oldal akár organikusan, akár fizetett hirdetéssel is kíváló lehetőség lehet szolgáltatásunk, termékeink értékesítéséhez, vagy akár akciók, ajánlatok gyors és egyértelmű bemutatásához.

Minta posztok

Minden esetben cégre szabott csomagokat készítünk, de lent mutatunk pár példát mihez hasonlók lehetnek.

Kapcsolatfelvétel

Ha minőségi weboldal készítés, grafikai tervezés, keresőoptimalizálás érdekli, elérhető áron, vegye fel velünk a kapcsolatot és beszéljük át céljait egy ingyenes konzultáció keretein belül. Ha van már weboldala, ingyenesen átnézzük milyen területeken szükséges felújítani.

Töltse ki a lenti űrlapot és mi 12 órán belül válaszolunk!

Back to top