Digitális Marketing

Mi is pontosan a Digitális Marketing?

A Digitális Marketing jelentése az egyes termékek és szolgáltatások marketing tevékenységei különböző digitális technológiák használatával. Az egyik legfontosabb szabály a marketingben, hogy a megfelelő ajánlatot a megfelelő időben és helyen tegyük meg, ott kell elérnünk az ügyfelet ahol épp ők vannak, erre ad megoldást a digitális marketing rengeteg használható eszköze.

Digitális Marketing eszközök

Ezek közé tartozik például a Keresőoptimalizálás (SEO), PPC marketing, fizetett hirdetések, email marketing, közösségi oldal marketing, mobil marketing, videó marketing, tartalom marketing stb. Ha nálunk készítetted el a weboldaladat, akkor azt már marketing / digitális marketing szempontból is előnyösen építjük fel a megfelelő eszközökkel együtt!

Facebook, Instagram oldal kezelés

Social Media menedzsment

Segítünk tartalmi (képes, videó poszt vagy hirdetés) elemeinek létrehozásában! Akár egyszeri (csomag ajánlatok) vagy havi lebontásban is! 

Digital Workshop tanúsítvánnyal is rendelkezünk, melynek elemei:

Legyen mindig 1 lépéssel a konkurencia előtt!

Miért fontos az Online jelenlét?

Egy jól felépített, ügyfélszerzésre optimalizált weboldal már elengedhetetlen egy sikeres, modern vállalkozáshoz.
Már egy kisebb üzleti weboldal is óriási előnyt jelent. A Digitális Marketing a leghatásosabb módja, hogy reklámozd a vállalkozásod. 

Professzionalizmus, Márkaépítés

Egy modern, profin felépített weboldal, ahol információkat, referenciákat találnak vállalkozásodról, megyőzheti annyira a látogatókat, hogy ügyfeleiddé válljanak. 10-ből 8 vállalkozásnak már van weboldala, viszont nem mindegy, hogy milyen. 

Egy jó weboldal megfog, tájékoztat, meggyőz, profitál.

Rengeteg módon lehet használni egy weboldalt vevőszerzésre, vagy érdeklődők szerzésére. Vannak ingyenes és fizetős megoldások is. A keresőoptimalizálással könnyebben megtalálnak, még a konkurenciáid előtt. Hirdetéssel pedig költséghatékonyan tudod növelni az érdeklődők számát a weboldaladon.

Egy jól megtervezett weboldal célja, hogy eladjon. Minden funkciónak ezt kell támogatnia, hisz ezért online vállalkozol.

A megfelelő közösség megtalálása, összegyűjtése és megszólítása aranyat ér egy üzlet számára, hiszen minden vállalkozás arra törekszik, hogy minimális kiadással minél több bevételre tehessen szert.

Egy jól célzott hirdetéssel ami a megfelelő weboldalra irányít, könnyedén elérheted a célközönséged. Akár folyamatosan/automatikusan, naponta több ezer személyt is.

A weboldalad dolgozzon érted, és ne fordítva! Ez alatt azt értjük, hogy egy adott folyamatban minél kevesebb emberi beavatkozás legyen szükséges. Gyorsabb eredmények, gyorsabb válasz support oldalról, nagyobb teljesítmény, kevesebb hibalehetőség, alacsonyabb személyzeti költségek, azonnali információk az érdeklődőknek. Akár egy weboldallal, chatbottal, űrlap kitöltéssel. Lépésről lépésre végig tudjuk kísérni az érdeklődőket, elmentve a válaszaikat. Így már csak a fontos információk, egybe szedve jutnak el hozzád, amiből már tudsz dolgozni, vagy árat kalkulálni stb. Ne veszíts érdeklődőt azért, mert nem ülsz 24 órát a géped előtt!

Valós időben követheted nyomon weboldalad látogatottságát, honnan, mikor és milyen kulcsszavakkal találnak meg. Milyen napszakban, mit és meddig csinálnak a weboldaladon. Láthatod, hogy milyen eszközről, milyen városokból érdeklődik a szolgáltatásod/terméked után. Megnézheted, hogy melyik oldala volt a weboldaladnak a legnépszerűbb.

A remarketing az a folyamat, amikor a weboldal vagy mobilapplikáció korábbi látogatóit egy hirdetéssel újra megcélzod. És megpróbálod őket rávenni, hogy folytassák a vásárlói folyamatot, amit korábban félbehagytak.

Reszponzív Weboldal készítés Pécs, Webshop készítés, Webáruház készítés Pécs

Kapcsolatfelvétel

Ha minőségi grafikai tervezés, logó tervezés, arculattervezés, print anyag készítés érdekli, elérhető áron, vegye fel velünk a kapcsolatot és beszéljük át céljait egy ingyenes konzultáció keretein belül.

Töltse ki a lenti űrlapot és mi 12 órán belül válaszolunk!

Back to top