Fodrász, Kozmetikus, Szépségipari
Weboldal készítés, Marketing Ajánlat

Lépjen be a digitális világba lokális vállalkozásával, hogy mégtöbb minőségi ügyfele lehessen. Reszponzív, keresőoptimalizált weboldal készítés elérhető áron, akár teljeskörű arculattervezéssel, üzemeltetéssel, social media menedzseléssel, hirdetéssel.

kozmetikai fodrasz weboldal fodraszoknak kozmetikusoknak olcson

Bízza ránk és lépjen be a digitális világba!

A fodrászat és a kozmetika az egyik legszerencsésebb szakma, mivel ott van jelen a legnagyobb hűség az ügyfelek felől. Az emberek (különösen a lányok/nők) van, hogy évekig visszatérnek a fodrászukhoz, kozmetikusukhoz. Ettől függetlenül viszont mindig lesznek akik új fodrászatot, kozmetikust keresnek. Ne felejtsük el, hogy az ügyfélt már azelőtt meg kell győznünk, hogy meglátogatna minket.

Akár név szerint az Ön által nyújtott szolgáltatást keresik, akár egy területhez kötött szolgáltatást keresnek, először az interneten fognak információt keresni és ha Te nem vagy fent, akkor a konkurenciádat fogják megtalálni!

Miért van szükségem weboldalra, még akkor is ha csak lokális vállalkozásom van?

Miben tudunk tehát segíteni?

weboldal-készítés-pécs-digitális-marketing-pécs-grafikai-tervezés-pécs-keresőoptimalizálás-pécs

Mi jár még plusszba minden weboldalhoz?

Mi tart még vissza, hogy árajánlatot kérj?

Vagy eddig még nem látta előnyét vállalkozása számára, vagy pedig elbizonytalanította a költségessége egy weboldalnak vagy a hozzá tartozó szolgáltatásoknak.

Úgy gondolom, hogy ha eddig elolvasta ezt a cikket, akkor már kezdi érteni, hogy milyen előnyökkel jár egy weboldal létrehozása.

Annak mérlegelésekor, hogy mennyibe kerül egy weboldal létrehozása, elég sok tényezőt figyelembe kell venni, ez általában a ráfordított időhöz köthető, van aki csak egy sima egyszerű 1 oldalas bemutatkozó oldalt szeretne. De van aki saját arculattal, logóval, videós bemutatóval ellátott weboldalt kér + havi rendszerességgel vesz grafikákat a social media felületéhez, hogy maximalizálja az online jelenlétét. Valószínűleg most elgondolkozik azon, hogy melyik érné meg Önnek a legjobban. A legegyszerűbb választás ha nem tud dönteni, hogy egy ingyenes konzultáció keretein belül, elmondja nekünk milyen céljai vannak és mi segítünk a megvalósításban/kivitelezésben, elmondjuk a véleményünket és tippeket adunk.

Az értékesítés utáni támogatás hatalmas tényező, ezért fontos, hogy megismerje, kedvelje és bízzon a választott személyben vagy cégben akivel együtt fog dolgozni. Fontos az is, hogy ne a legolcsóbbat keresse. Biztos vagyok benne, hogy ismeri a mondást az „olcsó” fodrászról!

Átlagosan egy modern, mobil és tabletbarát weboldal elkészítése az alap szolgáltatásásokkal 40.000 Ft-ról indul, amihez jön a keresőoptimalizálás, hogy megtalálják Önt a keresőkben és a kért grafikák bonyolultságtól, oldalak számától függően, ezek a fő elemek amiknek a webhelyének rendelkeznie kell, hogy vállalkozása kitűnjön és új ügyfeleket szerezhessen, amellett, hogy a régieket is megtartja és elkötelezi. Természetesen minden weboldalhoz jár a betanítás.

Egy weboldal létrehozása csak a kezdet, rengeteg digitális eszköz és lehetőség van ami arra vár, hogy Ön is profitáljon belőlük.

Kicsit lejjebb görgetve olvassa el, hogy miért érdemes velünk dolgoznia vagy felvennie velünk a kapcsolatot ingyenesen, kötelezettség nélkül.

Emeld új szintre a vállakozásod és szerezz több ügyfelet.

Keressen minket bizalommal

Miért válasszon minket?

Ha még nem győztük meg, olvassa végig, hogy miért érdemes velünk dolgoznia.

Vélemények

Rólunk mondták

Kapcsolatfelvétel

Ha minőségi weboldal készítés, grafikai tervezés, keresőoptimalizálás érdekli elérhető áron, vegye fel velünk a kapcsolatot és beszéljük át céljait egy ingyenes konzultáció keretein belül. Ha van már weboldala, ingyenesen átnézzük milyen területeken szükséges felújítani.

Töltsd ki a lenti űrlapot és mi 12 órán belül válaszolunk!

Back to top