Gamer, Streamer, Esport
Weboldal készítés, Marketing Ajánlat

Lépj szintet és népszerűsítsd tartalmad, csatornád, csapatod saját, egyedi weboldallal.

Lépj magasabb szintre a csatornáddal, csapatoddal!

Gondolkoztál már azon, hogyan fejleszthetnéd és népszerűsíthetnéd a csatornádat vagy esport csapatodat? Vagy milyen jó lenne ha egyszer ez a teljes munkád lenne? A tartalomgyártóknak, esport csapatoknak szerencséjük van, mert az emberek általában a google-be beírva keresnek rájuk először. Ettől függetlenül viszont ha szponzorokat akarsz szerezni, nem biztos, hogy meggyőző leszel ha nincs egy komoly és megbízható megjelenésed a weben.

Weboldal / Landing oldal / Webshop / Fórum / Blog / Előfizetői adások…

Akár név szerint keresnek a csatornádra, csapatodra, akár egy adott szolgáltatásra keresnek rá, először a google-ben fognak információt keresni és ha nem téged ad ki, akkor a konkurenciádat fogják megtalálni.

nber energydrink mockup v3 2

Miért van szükségem weboldalra?

Miben tudunk tehát segíteni?

weboldal-készítés-pécs-digitális-marketing-pécs-grafikai-tervezés-pécs-keresőoptimalizálás-pécs

Mi jár még plusszba minden weboldalhoz?

Mi tartja még vissza, hogy árajánlatot kérjen?

Vagy eddig még nem látta előnyét csatornája/vállalkozása/csapata számára, vagy pedig elbizonytalanította a költségessége egy weboldalnak vagy a hozzá tartozó szolgáltatásoknak.

Úgy gondolom, hogy ha eddig elolvasta ezt a cikket, akkor már kezdi érteni, hogy milyen előnyökkel jár egy gamer weboldal, streamer weboldal, esport weboldal.

Annak mérlegelésekor, hogy mennyibe kerül egy weboldal létrehozása, elég sok tényezőt figyelembe kell venni, ez általában a ráfordított időhöz köthető, van aki csak egy sima egyszerű 1 oldalas bemutatkozó oldalt szeretne. De van aki saját arculattal, logóval, videós bemutatóval ellátott weboldalt kér + havi rendszerességgel vesz grafikákat a social media felületéhez, hogy maximalizálja az online jelenlétét. Valószínűleg most elgondolkozik azon, hogy melyik érné meg Önnek a legjobban. A legegyszerűbb választás ha nem tud dönteni, hogy egy ingyenes konzultáció keretein belül, elmondja nekünk milyen céljai vannak és mi:

computer games development

Segítünk a tervezésben, kivitelezésben, elmondjuk a véleményünket és tippeket is adunk.

Az értékesítés utáni támogatás hatalmas tényező, ezért fontos, hogy megismerje, kedvelje és bízzon a választott személyben vagy cégben akivel együtt fog dolgozni. Fontos az is, hogy ne a legolcsóbbat keresse. 

Átlagosan egy modern, mobil és tabletbarát weboldal elkészítése az alap szolgáltatásásokkal 40-60.000 Ft-ról indul, amihez jön a keresőoptimalizálás, hogy megtalálják Önt a keresőkben és a kért grafikák bonyolultságtól, oldalak számától függően, ezek a fő elemek amiknek a webhelyének rendelkeznie kell, hogy vállalkozása kitűnjön és új ügyfeleket szerezhessen, amellett, hogy a régieket is megtartja és elkötelezi. Természetesen minden weboldalhoz jár a betanítás.

Bővebben a weboldal készítésről és a funkciókról.

Egy weboldal létrehozása csak a kezdet, rengeteg digitális eszköz és lehetőség van ami arra vár, hogy Ön is profitáljon belőlük.

Ha felkeltettük érdeklődését ne habozzon, kérjen árajánlatot vagy egy ingyenes konzultációt és emelje új szintre csatornáját, csapatát!

Miért válasszon minket?

Ha még nem győztük meg, olvassa végig, hogy miért is érdemes velünk dolgoznia.

virtual world

Vélemények

Érdeklődés / Árajánlat kérés

Ha minőségi weboldal készítés érdekli, elérhető áron, vegye fel velünk a kapcsolatot és beszéljük át céljait egy ingyenes konzultáció keretein belül.

Töltse ki a lenti formát vagy írjon nekünk messengeren:

Az Ön által bevitt adatokat semmilyen formában nem használjuk fel, csak is kizárólag 48 órán belüli visszahívásra, vagy emailben történő válaszolásra.
affective computing

Kik és miért keresnek fel minket?