Gyakran Ismételt Kérdések

Minden projektre egyedi árajánlatot készítünk az ügyfél igényeihez és büdzséjéhez igazítva, így csak sávos árakat tudunk megadni:

Általánosságban egy Landing oldal ára 80-130.000 Ft között mozog.
Általánosságban egy Weboldal ára 100-250.000 Ft között mozog.
Általánosságban egy Webshop ára 150-400.000 Ft között mozog.

Egy .hu-s Domain ára kb. nettó 1.500 Ft+áfa / év.
Egy átlagos Tárhely ára kb. nettó 6.800 Ft+áfa / év.
Ezeket nem felénk fizeti az ügyfél, hanem a tárhely és domain szolgáltató felé, így 100%-ban az ügyfél tulajdona lesz. Természetesen a tárhely és domain ügyintézést is mi végezzük el.

Mindenképp kérjen egyedi árajánlatot a projektjéhez (akár a lenti űrlap segítségével), vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk az adott költségkerethez igazodni.

Bővebben a Weboldal készítés árak blog bejegyzésben tájékozódhat.

Egy weboldal elkészítési ideje a kért funkcióktól és az ügyfél által küldött tartalmaktól függ. 
Ha megvan minden tartalom amit fel kell tölteni akkor általában 2-3 hét határidőt szoktunk mondani.
Ha nincs meg minden tartalom (szöveg, kép, videó), akkor is érdemes elkezdeni egy projektet, mert vannak plussz tényezők is amire várni kell, mint pl. a domain regisztráció.

Landing oldal:
1 oldalas weboldal, tökéletes választás 1 termék vagy 1 szolgáltatás bemutatásához, de legtöbbször marketing kampányokhoz, hirdetésekhez szokták ezt választani ahol egy adott célt szeretnének elérni, pl. kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése, email feliratkozás, rendelés.

Bővebben: https://zeusweb.hu/landing-oldal-keszites

Weboldal:
Több aloldalból álló weboldal, ami lehet bemutatkozó vagy üzleti weboldal is. A különbség a Weboldal és a Landing oldal között, hogy a Landing oldal csak egy aloldalból áll, míg a weboldal többől, de lehet a weboldalon belül is +landing oldalakat létrehozni, illetve később webshoppá is bővíthető. Ezért ezt ajánljuk új weboldal készítésénél.

Bővebben: https://zeusweb.hu/weboldal-keszites

Webshop:
A webshopok elsődleges célja a termékek vagy szolgáltatások online értékesítése. A weboldal is később bővíthető webshoppá. Akár online is fizethet az ügyfél, összeköthető számlázóval, testreszabhatóak a fizetési, szállítási módok stb.

Bővebben:  https://zeusweb.hu/webshop-keszites

A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization) lényege a weboldal keresőmotorokban való megjelenésének, helyezésének javítása, organikus (nem fizetett) kereséseknél. Leegyszerűsítve, a célja az, hogy minél előrébb kerüljünk egy adott kulcsszóra a keresőkben.

A SEO egyik fő célja az internetes forgalom növelése, de ez csak úgy valósítható meg, ha növeljük a láthatóságot és rangsorolást. A kattintások 33%-a megy az első találatra, az első 5 találatra pedig 75%!

Mivel ma már sok keresés érkezik mobiltelefonokról is, így a Google azokat az oldalakat részesíti előnyben, melyek mobilra optimalizáltak. Előnyt élveznek a reszponzív weboldalak, míg hátrányt szenvednek a mobilra nem felkészített oldalak, így ezt az elemet is vizsgálni kell. 

Bővebben: Keresőoptimalizálás – ZeusWeb

Lassan egy weboldal és a hozzá tartozó social media, hirdetések már elengedhetetlenek lesznek egy sikeres vállalkozáshoz. Már egy kisebb üzleti weboldal is óriási előnyt jelent. Ez a legolcsóbb és leghatásosabb módja, hogy reklámozd a vállalkozásod. Fontos kihasználni a webet mint üzleti eszközt, még azoknak is akik elsősorban offline értékesítenek.

1. Kapcsolatfelvétel
Vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlap segítségével, vagy szükség esetén telefonon. Ha árajánlatot kérsz, érdemes minél több információt megadni.

2. Árajánlat készítés
A meglévő információkat pontosítjuk és az alapján részletes és átlátható árajánlatot készítünk. Elfogadás után szükség esetén szerződés és jöhet a tervezés és a fejlesztés.

3. Tervezés és fejlesztés
Megbeszéljük emailben, online meetingen, vagy személyesen a terveket, ötletelünk és prezentálunk először egy tervet, majd elfogadás után elkezdjük a projektet.

4. Tesztelés és átadás
Teszteljük weboldalainkat automata eszközökkel és manuálisan is. A fejlesztés fejlesztői tárhelyen zajlik, így nincs kiesés az éles szerveren.

5. Karbantartás
Weboldalad átadása után sem hagyunk magadra. Betanítunk és teljes hozzáférést adunk, de választhatsz karbantartási csomagjaink közül is.

Leggyorsabban az oldal alján lévő űrlap kitöltésével veheted fel velünk a kapcsolatot.

Sürgős esetben kereshetsz minket telefonon is, de részletes árajánlatot emailben tudunk küldeni.

Ahhoz, hogy pontos árajánlatot készíthessünk, a legfontosabb kérdések:

Ingyenes online tanácsadásért és árajánlat készítésért keressen minket bizalommal a lenti űrlap kitöltésével.

Természetesen igen. Projekt végén teljes hozzáférést adunk új weboldaladhoz, illetve egy kezelési útmutatót is. De ha nem megy, minket is megkérhetsz rá. Átlagosan 10-ből 8 ügyfelünk folyamatosan meg szokott keresni minket, hogy mi végezzük el a kötelező frissítéseket, frissítsük a tartalmakat stb.

Bővebben a weboldal karbantartásról ezen az aloldalon olvashatsz.

Más kérdésed van? Írj nekünk

Töltse ki a lenti űrlapot és mi 12 órán belül válaszolunk!

Back to top