Webanalitika

Mi az a Webanalitika és miért jó neked?

Webanalitika alatt az internethasználat során keletkező adatok gyűjtését, mérését és jelentések készítését értik. Ezekből a statisztikákból, precíz és testreszabott elemzéseket lehet készíteni egy weboldal látogatottságáról.

A webanalitika mutatóinak segítségével egy cég átalakíthatja online marketing tevékenységét, úgy fejlesztve a weboldalt, hogy az nagyobb forgalmat eredményezzen.

Szerencséd van! Minden nálunk készített weboldalhoz kérhetsz részletes analitikát amiben minden fontos statisztikát megtalálsz a látogatóidról, érdeklődőidről, akár egy fejlesztés, akár egy kampány érdekében.

google analytics
google analytics
keresooptimalizalas seo jelentese lenyege leiras

Mire jó még a Webanalitika?

Ez még csak a kezdet!
Tekintse meg további szolgáltatásainkat is!

Legyen mindig naprakész információja a látogatóiról, mert később belőlük lesznek az ügyfelei!

google analytics2

A Hőtérkép lényege:

A hőtérkép vizuálisan megjeleníti a weboldaladon lévő felhasználók aktivitását. Különböző színekkel jelzi, hogy a látogató számára melyek a figyelemfelketőbb részek. Pirossal láthatod a “forró” részeket, amelyek érdekesebbek számukra, és kékkel a “hideg” részeket, amellyel nem foglalkoznak.

3 féle hőtérképet használunk jelenleg: 
heatmap hoterkep weboldal

Ha felkeltettük érdeklődését ne habozzon, kérjen árajánlatot vagy egy ingyenes konzultációt és emelje új szintre a vállalkozását!

Miért válasszon minket?

Ha még nem győztünk meg, olvasd végig, hogy miért is érdemes velünk dolgoznod.

web development

Vélemények

Érdeklődés / Árajánlat kérés

Ha minőségi weboldalt szeretne, elérhető áron, vegye fel velünk a kapcsolatot és beszéljük át céljait egy ingyenes konzultáció keretein belül.

Az Ön által bevitt adatokat semmilyen formában nem használjuk fel, csak is kizárólag 48 órán belüli visszahívásra, vagy emailben történő válaszolásra.
weboldal-készítés-pécs-digitális-marketing-pécs-grafikai-tervezés-pécs-keresőoptimalizálás-pécs