Webanalitika

Mi az a Webanalitika és miért jó neked?

Webanalitika alatt az internethasználat során keletkező adatok gyűjtését, mérését és jelentések készítését értik. Ezekből a statisztikákból, precíz és testreszabott elemzéseket lehet készíteni egy weboldal látogatottságáról.

A webanalitika mutatóinak segítségével egy cég átalakíthatja online marketing tevékenységét, úgy fejlesztve a weboldalt, hogy az nagyobb forgalmat eredményezzen.

Szerencséd van! Minden nálunk készített weboldalhoz kérhetsz részletes analitikát amiben minden fontos statisztikát megtalálsz a látogatóidról, érdeklődőidről, akár egy fejlesztés, akár egy kampány érdekében.

google analytics
google analytics
keresooptimalizalas seo jelentese lenyege leiras

Mire jó még a Webanalitika?

Ez még csak a kezdet!
Tekintse meg további szolgáltatásainkat is!

Legyen mindig naprakész információja a látogatóiról, mert később belőlük lesznek az ügyfelei!

google analytics2

A Hőtérkép lényege:

A hőtérkép vizuálisan megjeleníti a weboldaladon lévő felhasználók aktivitását. Különböző színekkel jelzi, hogy a látogató számára melyek a figyelemfelketőbb részek. Pirossal láthatod a “forró” részeket, amelyek érdekesebbek számukra, és kékkel a “hideg” részeket, amellyel nem foglalkoznak.

3 féle hőtérképet használunk jelenleg: 
heatmap hoterkep weboldal

Ha felkeltettük érdeklődését ne habozzon, kérjen árajánlatot vagy egy ingyenes konzultációt és emelje új szintre a vállalkozását!

Miért válasszon minket?

Ha még nem győztünk meg, olvasd végig, hogy miért is érdemes velünk dolgoznod.

web development

Vélemények

Érdeklődés / Árajánlat kérés

Ha minőségi weboldalt szeretne, elérhető áron, vegye fel velünk a kapcsolatot és beszéljük át céljait egy ingyenes konzultáció keretein belül.

weboldal-készítés-pécs-digitális-marketing-pécs-grafikai-tervezés-pécs-keresőoptimalizálás-pécs