Weboldal karbantartás, üzemeltetés

Tartsa biztos kezekben weboldalát! Bízza ránk a weboldala karbantartását, hogy Ön a vállalkozására fordíthassa idejét.

Miért fontos már meglévő weboldalunkat folyamatosan karbantartani és frissíteni?

Az általános weboldal karbantartás célja a weboldal folyamatos működésének biztosítása, a biztonság és teljesítmény fenntartása, valamint az aktuális tartalom és információk frissítése. Nálunk elérhetőek havi, illetve óradíjas konstrukciók is.

Biztonsági intézkedések

A weboldal karbantartása során végeznek biztonsági intézkedéseket, például rendszeres biztonsági mentéseket, tűzfalak és biztonsági bővítmények telepítését, valamint sérülékenységek elleni védelem beállítását.

Rendszerfrissítések

A weboldal karbantartása magában foglalja a rendszerfrissítések végrehajtását, például a tartalomkezelő rendszer (CMS) vagy a bővítmények, modulok frissítéseit, hogy biztonságos és hatékony maradjon.

Prémium licenszek

Karbantartási csomagjainkhoz prémium licenszeket adunk, átlagosan 300$ értékben, ilyenek pl. Elementor Pro, Solid Security, Autooptimze, Rank Math SEO PRO, WP Rocket, Prémium sablon funkciók stb.

Tartalomfrissítések, SEO

A weboldal karbantartása során rendszeresen frissítik a tartalmat, például új blogbejegyzések vagy hírek közzététele, termékfrissítések vagy új tartalmi elemek hozzáadása.

SEO, kulcsszavak

A havi karbantartási tartalomfrissítést kérheted SEO beálíltásokra is, akár kulcsszavak módosítására, leírások szerkesztésére, vagy egyéb SEO beállításra.

Hibajavítás

A karbantartás során az esetleges hibák és problémák kijavítása is történik, például hibás linkek javítása, formanyomtatványok működőképességének ellenőrzése stb.

Teljesítmény optimalizálás

A weboldal karbantartása magában foglalja a teljesítményoptimalizálást is, például a gyorsítótár használatának beállítása, a képek tömörítése vagy a kód optimalizálása a jobb sebesség és felhasználói élmény érdekében.

Analitika

A weboldal karbantartása során rendszeresen ellenőrzik az analitikai adatokat, például a látogatói statisztikákat és a konverziókat, hogy megértsék az oldal teljesítményét és az esetleges továbbfejlesztési lehetőségeket.

Weboldal üzemeltetési díjak

Weboldal karbantartás árak

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk céljaidra és igényeidre szabva, büdzséhez igazítva, így a lenti árak csak “-tól” áraknak felelnek meg.

Prémium licenszek: (300$ értékben)

*Minden hónapban 1 óra tartalomfrissítés kérhető (több is lehetséges egyedi áron). Az órák nem vihetőek át a következő hónapra.  6 havi ciklusokban számlázunk.

Keressen minket bizalommal

Miért válasszon minket?

Ha még nem győztük meg, olvassa végig, hogy miért érdemes velünk dolgoznia.

Reszponzív Weboldal készítés Pécs, Webshop készítés, Webáruház készítés Pécs
Vélemények

Rólunk mondták

Kapcsolatfelvétel

Ha minőségi weboldal készítés, grafikai tervezés, keresőoptimalizálás érdekli, elérhető áron, vegye fel velünk a kapcsolatot és beszéljük át céljait egy ingyenes konzultáció keretein belül. Ha van már weboldala, ingyenesen átnézzük milyen területeken szükséges felújítani.

Töltse ki a lenti űrlapot és mi 12 órán belül válaszolunk!

Back to top