Weboldal karbantartás, felújítás

Tartsa biztos kezekben weboldalát! Bízza ránk a weboldala karbantartását, hogy Ön a vállalkozására fordíthassa idejét.

Miért fontos már meglévő weboldalunkat folyamatosan karbantartani és frissíteni?

Az általános weboldal karbantartás célja a weboldal folyamatos működésének biztosítása, a biztonság és teljesítmény fenntartása, valamint az aktuális tartalom és információk frissítése. Nálunk elérhetőek havi, illetve óradíjas konstrukciók is.

Tartalomfrissítések, SEO

A weboldal karbantartása során rendszeresen frissítik a tartalmat, például új blogbejegyzések vagy hírek közzététele, termékfrissítések vagy új tartalmi elemek hozzáadása.

Rendszerfrissítések

A weboldal karbantartása magában foglalja a rendszerfrissítések végrehajtását, például a tartalomkezelő rendszer (CMS) vagy a bővítmények, modulok frissítéseit, hogy biztonságos és hatékony maradjon.

Biztonsági intézkedések

A weboldal karbantartása során végeznek biztonsági intézkedéseket, például rendszeres biztonsági mentéseket, tűzfalak és biztonsági bővítmények telepítését, valamint sérülékenységek elleni védelem beállítását.

Hibajavítás

A karbantartás során az esetleges hibák és problémák kijavítása is történik, például hibás linkek javítása, formanyomtatványok működőképességének ellenőrzése stb.

Teljesítmény optimalizálás

A weboldal karbantartása magában foglalja a teljesítményoptimalizálást is, például a gyorsítótár használatának beállítása, a képek tömörítése vagy a kód optimalizálása a jobb sebesség és felhasználói élmény érdekében.

Analitika

A weboldal karbantartása során rendszeresen ellenőrzik az analitikai adatokat, például a látogatói statisztikákat és a konverziókat, hogy megértsék az oldal teljesítményét és az esetleges továbbfejlesztési lehetőségeket.

Weboldal karbantartás árak

Példa árak

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk céljaidra és igényeidre szabva, büdzséhez igazítva, így a lenti árak csak „-tól” áraknak felelnek meg.

Ezek az opciók lehetővé teszik a weboldal folyamatos fejlesztését, biztonságának és hatékonyságának fenntartását, valamint az aktuális információk és tartalom frissítését. A karbantartás célja, hogy a weboldal mindig naprakész legyen és megfelelően működjön a felhasználók és a vállalkozás számára.

Havidíjas konstrukció

Óradíjas konstrukció

Vélemények

Kapcsolatfelvétel

Ha minőségi weboldal készítés érdekli, elérhető áron, vegye fel velünk a kapcsolatot és beszéljük át céljait egy ingyenes konzultáció keretein belül. Ha van már weboldala, ingyenesen átnézzük milyen területeken szükséges felújítani.

Elérhetőség:

Országosan is, Weboldal karbantartás Pécs, Budapest, Debrecen, Nyíregyháza, Békéscsaba, Weboldal frissítés, Weboldal biztonsági mentés, wordpress weboldal karbantartás, weboldal hibajavítás.

Reszponzív Weboldal készítés, Webshop készítés, Webáruház készítés Pécs

Töltse ki a lenti űrlapot és mi pár órán belül válaszolunk!

Back to top